RFID oplossingen

OUD_RFID oplossingen

Wat het u oplevert

Kostenbesparing én een hogere klanttevredenheid, waardoor uw werkplezier en dat van uw collega’s gegarandeerd groter wordt. Onder aan de streep realiseert u makkelijker uw financiële doelstellingen, waardoor uw werkplezier en dat van uw collega’s gegarandeerd groter wordt. En dat vinden wij dan weer fijn!

De voordelen op een rij:

  • U kunt dus beter sturen, denk aan uw jaarplannen beter opstellen op basis van nauwkeurige cijfers;.
  • Maar het heeft vooral veel voordelen voor uw klanten en daar doet u het toch voor: de klanttevredenheid gaat gegarandeerd toenemen omdat we met RFID de kans op fouten minimaliseren. U kunt sneller ‘leveren’ en uw interne voorraden kunnen veel kleiner zijn. Tevreden klanten zorgen voor een groter werkplezier voor u en uw collega’s;
  • U bespaart ook nog ‘ns kosten waardoor u onder aan de streep makkelijker uw financiële doelstellingen realiseert.

 

Wat we letterlijk doen

We combineren deze informatie met andere systemen, zodat we exact weten wat er op welk moment gebeurt. Zo weet bijvoorbeeld uw ERP-systeem automatisch en exact welke producten uw pand hebben verlaten. Nauwkeurige informatie is winst. En dat alles door ‘n label of barcode, een scanner die past bij uw proces, software die alles registreert en een database. Met optionele software kunnen we de data hergebruiken voor andere toepassingen. Van de pakbon naar een factuur bijvoorbeeld. Met onze stapelbare modules van hardware, software, databases en projectmanagement dat altijd start vanuit uw behoefte, kunnen we in 95% van de gevallen de juiste combinatie voor uw organisatie maken. Nieuwsgierig?