Daarom Polytrack

Onze ankers: eigenwijs, betrokken, doelgericht en innovatief

Eigenwijs

Een beetje eigenwijs zijn we wel. We geloven namelijk oprecht dat RFID een significante rol kan spelen in een fijnere werkdag. Ook al leven wij bij Polytrack van deze bewezen technologie, we zien het altijd als een middel dat uw doel moet helpen realiseren, nooit als een doel.

 

Betrokken

Eigenwijs ook, omdat we niet per definitie draaien wat u vraagt. Ook al heeft u zich verdiept in wat RFID allemaal kan, wij willen graag eerst weten wat u nu niet kunt en waar het dus mis gaat in een van uw werkprocessen. Wij starten met uw probleem, niet met onze oplossing. Dan pas kunnen we u echt helpen. Want laten we eerlijk zijn, u wilt gewoon aan het eind van de dag terugkijken op een werkdag zonder al te veel strubbelingen! Die kunnen wij u bezorgen. En daar gaan we dan ook écht voor! Die betrokkenheid samen met onze expertise en ervaring levert succesvol resultaat.

 

Doelgericht

Een andere belangrijke reden voor een gegarandeerd slimmer proces is dat de oplossingen die wij hebben ontwikkeld, goed werken. Dat ervaren al vele organisaties elke dag opnieuw. Het resultaat van jarenlange doorontwikkeling vanuit onze klantcases. Daardoor hebben we onze oplossingen kunnen opbouwen als  stapelbare modules, waarmee we in 95% van de gevallen de juiste combinatie voor uw organisatie maken.  Dat vinden wij prettig – we zijn nu eenmaal doelgericht –  want dat kunnen we ons voor 100% richten op u en uw behoeften.  Uiteraard perfectioneren we Allutrace continu en zorgt menig project bij een klant weer voor een slimme aanpassing waar andere klanten ook de vruchten van plukken.

 

Innovatief

Wij blijven graag bij op het gebied van relevante technologische ontwikkelingen. Relevant is het voor ons wanneer technisch vernuft bijdraagt aan een slimmer werkproces bij een klant. Innoveren is dus geen doel op zich voor ons. We zijn innovatief omdat we focus willen houden op waar wij goed in zijn, maar vooral op wat wij nog beter voor u kunnen doen.