RFID oplossingen

Maakindustrie

service

Maakt uw bedrijf producten of halffabrikaten, waar delen van het proces niet geregistreerd worden en u dus geen overzicht hebt? Zijn er nog handmatige processen waar menselijke fouten gemaakt kunnen worden? Heeft u uw eindcontrole op orde? Wilt u meer grip op uw proces door bepaalde stappen nauwkeurig te kunnen volgen?

Zo’n stap in uw proces kunt u met RFID technologie perfect volgen en ook kunt u altijd terugvinden wat er is gebeurd.

De unieke sleutel is de RFID chip waaraan u alle relevante informatie kunt koppelen van een stap in uw proces RFID krijgt u inzicht in elk deel van uw proces. Hoe iets moet worden vervoerd of opgeslagen, hoe lang het bewaard mag blijven en onder welke condities: alle criteria die cruciaal zijn voor uw proces worden geregistreerd en gevolgd. De kans op fouten neemt hierdoor substantieel af. Wordt er een fout gemaakt, dan spoort u die makkelijk op. De mogelijkheden bepaalt u!

Een leuke case is die van Royal Foods waar elk porseleinen bord een eigen RFID code heeft, zodat zij meer service kunnen bieden. Lees ook hoe we in de laboratoria van Wageningen Food Safety Research hun proces met beheer van monsters hebben geautomatiseerd en geprofessionaliseerd. Benieuwd hoe RFID een rol speelt in het leggen van pijpen op de zeebodem, lees dan hier verder?